סמסונג באדס 3 פרו: אוזניות מצויינות, לא מושלמות

זה לא סוד שעבדכם, כלומר אני, מכור לאוזניות של סוני, אבל בדיוק כשהסוללה של ה-WF1000XM5 האישיות שלי החלה להיחלש, הנה, מגיעות להן הגלאקסי סמסונג באדס 3 פרו, שהן הכל חוץ מבאדס.

כלומר, סמסונג סוף סוף מיישרים קו עם אפל, למשל, ומציעים לנו אוזניות במבנה הקלאסי של גבעולים (יש שיגידו גדמים, יש שיגידו מנקי אוזניים, אבל היי, לאתר הזה יש עורך והוא אמר גבעולים, אז גבעולים איט איז. (הערת העורך: כן, זה מה שאמרתי!).

אני גם משתמש סמסונג שרוף ומג׳נגל כבר שנים בין דגמי ה-Fold לדגמי ה-Note הי”ד. אין צורך להכביר מילים על צמד מילים פשוט– אקו סיסטם, או בעברית מערכת אקולוגית. אפל כזכור, עשו על זה קריירה. נכון, חלק מאיתנו אוהבים את הטלפון שלנו אייפון, את האוזניות B&O נניח ואת השעון גרמין. זה בסדר, זה עובד, היום כולם יודעים לדבר אחד עם השני. ובכל זאת, אין תחליף לשילוב של מוצרים מאותה מערכת ומאותו יצרן.

במקרה הזה, סמסונג. אוזניות של סמסונג ומכשיר של סמסונג והחיים פשוטים. התלהבתי מהעובדה שברגע שפותחים את המנשא וקופץ לכם מסך זיווג (הערת העורך: זה דווקא הודות ל-Fast Pair של גוגל, שקיים לא רק אצל סמסונג). נחמד גם שסמסונג Wearable, תוכנת הבית של החברה, כבר מותקנת על המכשיר וכל מה שצריך זה כמה קליקים בשביל לסנכרן את האוזניות לאוזן שלי. ועוד לא שמעתם על התרגום דרך האוזניות, חכו, בהמשך זה מגיע.

ֿסמסונג באדס 3 פרו הן אוזניות אלחוטיות שמביאות שורה של שיפורים משמעותיים לעומת הדורות הקודמים. עם סאונד משופר, ביטול רעשים אקטיבי יעיל ועיצוב ארגונומי ותרגום חי. בערך. כלומר התוכנה יושבת על המכשיר, בתנאי שהוא סמסונג, אבל אם יש לכם את האוזניות היא תהיה זמינה לשליטה גם באוזן, פירוט על כך בהמשך.

האוזניות, שנמצאות בשליש העליון של המחירים אבל בקצה התחתון של קטגוריית הפרימיום (כתשע מאות שקלים חדשים, תלוי היכן) מציעות חווית שמע מרשימה ותמורה מעולה לכסף. הן בוודאי מהטובות ביותר שאפשר לקנות בטווחי המחיר האלה. אז בואו נפרק אותן שלב אחרי שלב.

עיצוב ומבנה

האוזניות באות בשני צבעים: לבן ובאפור חלל. הן נראות מדהים בצילומים וקצת פחות טוב במציאות. האפור החללי, לצערי, נראה ומרגיש קצת פלסטיקי. אני מבין שמדובר בפלסטיק קוריאני איכותי, אבל מה לעשות, הוא פשוט נראה זול. איפה הוא ואיפה השחור המדהים של סוני. איפה הוא ואיפה הלבן האיכותי של אפל. כלומר, לא האיכות היא הבעיה, אני בטוח שהוא איכותי, הוא פשוט נראה פשוט מדי. אולי זה גם עניין של טעם. מה שכן, משולבות בגבעולים נורות LED צבעוניות וזה אפקט מגניב למדי.

באדס 3 פרו במארז

גם הקייס, עם הכיסוי השקוף, נראה פשוט מדי ושוב נופל למול המתחרים וחבל, כי סמסונג יודעים לייצר אריזות יפות, ע״ע הבאדס המקוריים.

והן נוחות, כמה שהן נוחות. נכנסות לאוזן וננעלות שם כמו אמסטף על עצם, גם אחרי שעות של שימוש הן לא מורגשות. עם דירוג IPX7 ה-באדס 3 פרו עמידות בפני מים ואבק, כך שתוכלו להשתמש בהן ללא חשש גם בזמן פעילות גופנית או בתנאי מזג אוויר קשים.

איכות צליל של הבאדס 3 פרו

ה-באדס 3 פרו מצוידות ברמקולים דו-כיווניים שמפיקים צליל מאוזן ומפורט. הבאסים עמוקים, הצלילים הגבוהים צלולים, וחוויית השמע הכוללת היא דינמית וסוחפת. אין לי מילים אחרות. פתאום אני שומע את הבאסים בכל שיר, פתאום אני מבדיל בין ליאונרד כהן המבוגר והצרוד לליאונרד כהן הצעיר של סוזאן.

עולם אחר בין הלאונרדים, עולם שה-באדס 3 פרו יודעות לספק לנו. זה בצד של האזנה, איכות השיחה מעולה. שומעים אותי טוב ואני שומע אחרים כאילו הם יושבים איתי בחדר. וי גדול על הסעיף הזה, ובסוף, מה נגיד, אוזניות זה גם בשביל לדבר והן עושות את זה מצוין.

באדס 3 פרו

ביטול הרעשים האקטיבי הוא יעיל, אבל לא יעיל ברמה של סוני. ביטול הרעשים בבאדס 3 פרו, מצליח לחסום ביעילות רעשי רקע, ומאפשר האזנה נינוחה גם בסביבות רועשות. נדמה איכשהו שהסוני עושה את זה עוד יותר טוב, אבל זה לא משהו שאפשר להניח עליו את האצבע. ביטול הרעשים הוא יעיל ויעביר לכם טיסה בשקט ושלווה.

בינה מלאכותית וממשק ב-באדס פרו 3

ועכשיו לקטע המעניין באמת, כל כך מעניין שהשקענו בכם עוד כמה דקות של חפירה בנושא. תוכנת ה-interpreter  של סמסונג. הסיפור? התוכנה עובדת על הטלפונים גם ללא קשר לאוזניות. ברגע שיש לכם את האוזניות, היא מאפשרת לכם גם לשלוט בכל הסיפור מהאוזניות ולעבור בין המצבים השונים (מצב האזנה, מצב דיון). אז…

תארו לעצמכם שאתם מטיילים בשוק הסואן של מרקש, ואתם רוצים להתמקח על מחיר תבלין אקזוטי. אתם לא דוברים מילה בערבית, ומוכר התבלינים לא מבין אנגלית. אפשר לשלוף מחשבונים ולהתחיל להחליף מספרים, ואפשר גם… לשלוף את ה-באדס 3 פרו שלכם.

באמצעות אפליקציית “Interpreter” של סמסונג, האוזניות יכולות לתרגם שיחות בזמן אמת בין אנגלית לערבית (ולהיפך). אתם פשוט מדברים באנגלית, והאוזניות מתרגמות את דבריכם לערבית ומשמיעות אותן באוזנו של המוכר. לאחר מכן, הן מתרגמות את תשובתו ומקריאות אותה לכם באנגלית.

נשמע כמו מדע בדיוני? אז זהו, שלא! הטכנולוגיה הזו כבר כאן, והיא זמינה ב-באדס 3 פרו.  אמנם, היא עדיין לא תומכת בתרגום לעברית או מערבית, אבל סמסונג עובדת על זה במרץ, ויש לקוות שבעתיד הקרוב נוכל להשתמש בה גם בשפות שלנו.

ובפועל? זה עובד נחמד. בניסוי שערכנו, למשל בתרגום מהיר של סדרת טלוויזיה שהפכנו את הדוברים בה לספרדים, התוכנה הסתדרה עם המהירות, תימללה מהר את הדיבור בספרדית, במה שנראה נאמן למציאות, אבל תרגמה באופן בינוני. התרגום עבד כך שאפשר היה להבין את המשמעות, אבל היות ומדובר היה בקומדיה (המשרד), היה קשה להבין את החידודים.

לעוד תכנים מעניינים עקבו אחרינו באינסטגרם או בטיקטוק

בכל מקרה, זה עובד וזה כבר כאן ובעוד שנה, שנתיים זה יהיה סטנדרט. אנחנו נוכל להסתובב לא רק במרקש, גם בבייג׳ינג, סאול או קראקס, לדבר, ולהרגיש כאילו אנחנו במרמורק מזמינים מנה ג׳חנון. בכל מקרה, הטכנולוגיה פה היא למאמצים מוקדמים וזה כיף גדול.

צל״ש אמיתי מגיע למהנדסי סמסונג על נושא השליטה. במקום ניסיון בלתי מוצלח להקיש על האוזניה, מהנדסי סמסונג מציעים לנו את טכנולוגיית הצביטה, בדומה למה שעושים nothing. שמים שתי אצבעות על הגבעול, לוחצים אותו ומרגישים צליל מספק, מעין קליק שמזכיר את העכבר. וכמה זה פשוט. לחיצה ארוכה, לחיצה קצרה, רצף לחיצות וזה כל מה שאתם צריכים לדעת. בהתחלה זה היה קצת מוזר, עכשיו זה גאוני בעיני וגם עובד פי כמה יותר טוב מהנגיעות המייגעות. צל״ש אדיר לסמסונג, רק על זה מגיע לאוזניות עוד חצי כוכב לפחות.

באדס 3 פרו

השורה התחתונה

אפילו שקצת עיקמנו את האף למול העיצוב, האוזניות האלה נהדרות. הן נוחות, הן מתפקדות מצוין, עובדות בכל מקום וגם יכולות לתרגם לכם כל סוחר תבלינים במרקש, וכל זה בזיווג קל לסמסונג שלכם ובמחיר שהוא, יחסית, שווה לכל כיס. אנחנו מאוד אהבנו, והפעם מפרגנים בגדול. לא כי אנחנו משוחדים, לא כי יש לנו בן דוד שעובד בסמסונג, אין, אלא פשוט כי מגיע. ובגדול.

Samsung Buds 3 Pro

ציון:

Rating: 4.5 out of 5.

Samsung Buds 3 Pro

900 NIS
9

ציון

9.0/10

התחברנו

  • איכות צליל ושיחה
  • נוחות
  • שילוב בינה מלאכותית

לא התחברנו

  • עיצוב פלסטיקי

Discover more from החיבור

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

אולי יעניין אתכם גם...

על אודות המחבר לצפיה בכל הכתבות

אמיר שטיין

ירושלמי, משפטן בהשכלתו, הראשון לנסות כל גאדג'ט חדש עוד מאז שהחליפו את גביע האשל עם החוט במילקי עם חוט, ומוכן לעשות הרבה בשביל טלפון שישלב את האמינות והתפעול החלק של אפל, עם המודולריות של אנדרואיד

השמיעו את קולכם

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

banner