110528-N-DR144-829

רב סמל בכיר ג'ונתן מאיירס מלמד את את הצוער הזוטר אלכסנדר לואיס כיצד להשתמש בסקסטנט לניווט על פי גופים שמימיים על סיפון נושאת המטוסים אוניית ארצות הברית קרל וינסון. (צילום: ג'יימס ר. אוונס, צי ארצות הברית)

רב סמל בכיר ג’ונתן מאיירס מלמד את את הצוער הזוטר אלכסנדר לואיס כיצד להשתמש בסקסטנט לניווט על פי גופים שמימיים על סיפון נושאת המטוסים אוניית ארצות הברית קרל וינסון. (צילום: ג’יימס ר. אוונס, צי ארצות הברית)


Discover more from החיבור

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

על אודות המחבר לצפיה בכל הכתבות לאתר המחבר

ניב ליליאן

העורך האחראי של "החיבור".

ניב ליליאן הוא עיתונאי חוקר בעל ניסיון של 22 שנה בכתיבה על טכנולוגיה, אינטרנט והשפעותיהם על פוליטיקה וחברה. כעורך ערוץ המחשבים של ynet בשעתו, הוא הוביל קמפיין עיתונאי נרחב ועיקש שהביא את סכנות המאגר הביומטרי לידיעת הציבור, ופרסם תחקירים על עוולות צרכניות כמו התערבות ספקיות האינטרנט הישראליות בתעבורת רשת, לצד פרשנויות מורות נבוכים וקלות לעיכול.
פרט טריוויה: הוא העיתונאי הישראלי הראשון שראיין את מנכ"ל גוגל.

השמיעו את קולכם

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

banner