שיאומי מכריזה על משקפי המציאות המדומה Mi VR Standalone

Mi VR Standalone ואוקולוס GO

CES2018

ההכרזה הזו, שבאה לקראת סוף מסיבת העיתונאים של קוואלקום, הייתה מפתיעה. לא רק שאוקולוס משתמשים בערכת השבבים סנאפדרגון 821 למשקפי המציאות המדומה החדשים שלהם, האוקולוס GO, מי שעומדת להוציא דגם אח היא לא אחרת מאשר שיאומי, תחת השם Mi VR Standalone . כן, אוקולוס בחרו בשיאומי להיות המפיצה העולמית של משקפי המציאות המדומה החדשים, ובכך איששו את השמועות ששיאומי עומדת להוציא משקפי מציאות מדומה זולים. המחיר המוערך בשעתו היה 200 דולר.

ה-Mi VR Standalone, שיהיה כאמור בהפצה עולמית, הוא מוצר זהה לאוקולוס GO בחומרה שלו, ונבדל ממנו רק בסמליל שעל חזית המשקפיים. ה-Mi VR Standalone מיועד בעיקרו למפתחים, שרוצים להביא תכנים כרגע לשוק הסיני. מן הסתם, כמו כל המוצרים של שיאומי, נראה בשלב מסויים גירסה מערבית של המשקפיים, וכפי שאמר ראש המעבדות של שיאומי באירוע – המטרה שלהם היא להביא חדשנות לכולם. ואם יורשה לנו להוסיף: ובזול, סביר להניח. החדשות האלה הן נפלאות, ואם לשיאומי תהיה בשוק הזה את אותה ההשפעה שיש לה בשוק הסלולר, הרי שזה הולך לקחת את המציאות המדומה צעד גדול קדימה ולהנגיש אותה לקהלים רחבים יותר.

Mi VR Standalone
אם אתם כבר כאן…
רצינו לבקש טובה. בכתבה שזה עתה קראתם הושקעו שעות רבות של איסוף מידע, תחקיר, כתיבה, עריכה, גרפיקה, עיצוב, צילום ועריכת וידאו. בנוסף, יש לנו הוצאות קבועות על אירוח האתר, אחסון, שרתי וידאו, גרפיקה ועוד. “החיבור” נעשה על ידי שורה של עיתונאים מקצועיים, שבשבילם עיתונות היא שליחות, אבל היא גם פרנסה – ואנחנו מעדיפים לעבוד עבורכם, הקוראים. התמיכה הישירה שלכם מבטיחה את המשך קיומו של “החיבור” כמגזין עצמאי, אובייקטיבי, חופשי מתלות במפרסמים, ותאפשר לנו להביא לכם עוד סיפורים מעניינים, עוד תכנים שיוגשו בצורות מקוריות, עוד כתבות, עוד סרטונים ובכלל – עוד. לתמיכה במגזין

 


Discover more from החיבור

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

אולי יעניין אתכם גם...

על אודות המחבר לצפיה בכל הכתבות לאתר המחבר

ניב ליליאן

העורך האחראי של "החיבור".

ניב ליליאן הוא עיתונאי חוקר בעל ניסיון של 22 שנה בכתיבה על טכנולוגיה, אינטרנט והשפעותיהם על פוליטיקה וחברה. כעורך ערוץ המחשבים של ynet בשעתו, הוא הוביל קמפיין עיתונאי נרחב ועיקש שהביא את סכנות המאגר הביומטרי לידיעת הציבור, ופרסם תחקירים על עוולות צרכניות כמו התערבות ספקיות האינטרנט הישראליות בתעבורת רשת, לצד פרשנויות מורות נבוכים וקלות לעיכול.
פרט טריוויה: הוא העיתונאי הישראלי הראשון שראיין את מנכ"ל גוגל.

תגובה אחתהשמיעו קולכם

השמיעו את קולכם

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

banner