הצמיד sgnl יאפשר לכם לשמוע שיחות מהאצבעות

צמיד sgnl

CES2018

אם בעבר נהגנו לסמן עם האצבעות סימן של שפופרת כדי לסמן למישהו “תתקשר אלי”, הרי שכבר עכשיו הנוהג הזה עשוי לקבל תוכן אמיתי. הצמיד sgnl שצמח מתוך אינקובטור של סמסונג לחברה עצמאית, ומומן במימון המונים באוגוסט 2016 תוך ארבע שעות בלבד, יאפשר לכם לשמוע שיחות דרך האצבע, אם תצמידו את האצבע לאוזן שלכם. הצמיד שמקבל את האות כמובן מהסמארטפון משתמש בהולכה של הצליל דרך עצמות פרק היד והאצבעות כדי לאפשר את מה שעד עכשיו עשינו כמחווה בדיונית.

sgnl המגודל משמש גם כצמיד פעילות סטנדרטי, וכמובן מעביר עדכונים והתרעות של הודעות, מודד פעילות וכל מה שהיינו מצפים מצמיד פעילות רגיל. אבל ללא ספק, התכונה שעד כה נראתה משונה, של לשמוע שיחה דרך האצבע הופכת למציאות. וכשחושבים על זה, אם ישנן אוזניות בלוטות’ כמו Jawbone הי”ד, המשתמשות בהולכה דרך העצם כדי לקלוט את הקול שלנו – אין שום סיבה שזה לא יהיה גם להיפך, בכיוון השני. ויש גם בונוס – מי שרגיל לחטט באוזן יכול עכשיו להעמיד פנים שהוא שקוע בשיחה!

צמיד sgnl

sgnl עצמו אגב, הוא רצועת חוליות, ככה שאפשר להתאים לו כל פני שעון (מסורתי או חכם), ויש אפילו ציר מיוחד למשתמשים באפל ווטץ, שזה יותר מנחמד, ככה שלא תצטרכו להיפרד מהשעון שקיבלתם מירושה מסבא, או השעון החכם החביב עליכן, אלא פשוט לשדרג אותו עם רצועה חכמה. sgnl יהיה זמין במרץ השנה לתומכים הראשונים, ועדיין ניתן להזמנה מוקדמת (כמות מוגבלת), כאשר ערכה תחל מ-149 דולר.

אם אתם כבר כאן…
רצינו לבקש טובה. בכתבה שזה עתה קראתם הושקעו שעות רבות של איסוף מידע, תחקיר, כתיבה, עריכה, גרפיקה, עיצוב, צילום ועריכת וידאו. בנוסף, יש לנו הוצאות קבועות על אירוח האתר, אחסון, שרתי וידאו, גרפיקה ועוד. “החיבור” נעשה על ידי שורה של עיתונאים מקצועיים, שבשבילם עיתונות היא שליחות, אבל היא גם פרנסה – ואנחנו מעדיפים לעבוד עבורכם, הקוראים. התמיכה שלכם מבטיחה את המשך קיומו של “החיבור” כמגזין עצמאי, אובייקטיבי, חופשי מתלות במפרסמים, ותאפשר לנו להביא לכם עוד סיפורים מעניינים, עוד תכנים שיוגשו בצורות מקוריות, עוד כתבות, עוד סרטונים ובכלל – עוד. לתמיכה במגזין

אולי יעניין אתכם גם...

על אודות המחבר לצפיה בכל הכתבות לאתר המחבר

ניב ליליאן

העורך האחראי של "החיבור".

ניב ליליאן הוא עיתונאי חוקר בעל ניסיון של 22 שנה בכתיבה על טכנולוגיה, אינטרנט והשפעותיהם על פוליטיקה וחברה. כעורך ערוץ המחשבים של ynet בשעתו, הוא הוביל קמפיין עיתונאי נרחב ועיקש שהביא את סכנות המאגר הביומטרי לידיעת הציבור, ופרסם תחקירים על עוולות צרכניות כמו התערבות ספקיות האינטרנט הישראליות בתעבורת רשת, לצד פרשנויות מורות נבוכים וקלות לעיכול.
פרט טריוויה: הוא העיתונאי הישראלי הראשון שראיין את מנכ"ל גוגל.

2 תגובותהשמיעו קולכם

השמיעו את קולכם

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

banner