הנה טיפ קטן – אם אתם עדיין עוטפים גבינה בניילון נצמד, אל תעשו את זה. עיטוף נכון של גבינות קשות יכול לשמר אותן להרבה יותר זמן.
חברת נייר הגבינה (יש חיה כזו) Formaticum מראה בסרטון הבא איך כדאי לעטוף גבינה לאחסון במקרר. כמובן, הם משתמשים בניירות המיוחדים שלהם, אבל אפשר גם באותה הצלחה להשתמש ב-נייר שעווה פשוט של אפיה.
הטכניקה היא למעשה זהה לכל צורות הגבינה: שמים את הגבינה במרכז, מצמידים יחדיו את קצוות הנייר, ומקפלים אותם מספר פעמים, עד שמגיעים לשולי הגבינה.
אז פשוט מקפלים את השוליים ומצמידים את הנייר לתוואי הגוף של הגבינה. אם אתם סקרנים לראות איך עוטפים גבינה בצורות שונות הציצו בערוץ שלהם.
את הגבינה העטופה בנייר יש העוטפים בניילון נצמד, אבל הפיתרון היותר פשוט שאנחנו מצאנו הוא שקית אטומה הרמטית, רק הקפידו לרוקן ממנה את האוויר וליצור וואקום. אם אתם מאחסנים גבינה במקרר למשך זמן ממושך, כדאי מדי פעם להחליף את נייר השעווה באחד חדש.
עוד סיפורים מעניינים ב-“החיבור”:
איך כדאי לאחסן קפה?
מדוע הוספת מים לוויסקי משפרת את טעמו? (ההסבר המדעי)
מחשבים לעבודה מהבית ב-2020
נהניתם מהקריאה? שמחים לשמוע.
בכתבה שזה עתה קראתם הושקעו שעות רבות של איסוף מידע, תחקיר, כתיבה, עריכה, גרפיקה, עיצוב, צילום ועריכת וידאו. “החיבור” מופק על ידי שורה של עיתונאים מקצועיים, שבשבילם עיתונות היא שליחות – אבל היא גם פרנסה ואנחנו רוצים לעבוד עבורכם, הקוראים.
התרומה שלכם (בעלות של כוס קפה) מבטיחה את קיומו של “החיבור” כמגזין עצמאי, אובייקטיבי, חופשי מתלות במפרסמים, ותאפשר לנו להביא לכם עוד סיפורים ומידע מעניין ומועיל, כל יום.