לא ברור אם זה ראש השנה או סתם יצירתיות שנחתה על אנשי “אסם” שהוציאו למדפים ערגליות תפוח. טעמנו, והנה המסקנות שלנו.
בשנים האחרונות, מותג ערגליות עובר ניסויים נועזים לגיוון של מילויי התות והשוקולד המסורתיים, עם טעמים כמו פטל (מוצלח), מייפל (פחות מוצלח) ועכשיו עם מילוי בטעם תפוחים.
עוד טעימות:
המילוי, המבוסס על מיץ תפוחים משוחזר מרכז, עדין מאוד. הוא מתוק, אבל התחושה שלו על הלשון לא תוקפנית כמו מילוי המייפל, או התות המסורתי. אם נצטרך לדרג אותו בין המילויים השונים של ערגליות, הרי שמדובר אולי במילוי העדין ביותר של ערגליות עד כה. המשמעות היא שהוא גם נותן יותר מקום לנוכחות הבצק של העוגיה ואולי טעם קצת יותר יבש מערגליות אחרות.
ואיך הן עומדות במבחן הקפה? בצריכה שלהן ליד כוס נס קפה שהכנו במיוחד, השילוב עובד טוב. בלגימת קפה עם עוגיה בפה הן נימוחות וטעם התפוחים משתלב יפה עם טעמו של הקפה. ניסינו גם לטבול אותן בקפה, והן עומדות בזה בכבוד.
בסך הכל, ערגליות תפוח הן טוויסט נאה לשנה החדשה. כרגע הן יוצאות תחת הכותרת של “מהדורה מיוחדת”, מה שאומר שזהו מבחן שוק לבדיקת ההצלחה של הטעם החדש. נקווה שהן יהפכו לטעם קבוע.