42Tea – קוביית התה המושלם

42tea

עם כמות הגאדג’טים להכנת קפה, אפשר לחשוב שאנשי היי טק בכלל לא שותים תה. ולא כך הדבר. 42Tea באה להציל את כבודם, עם קוביה חכמה שאמורה להכין לכם את התה
המושלם.

בעולם יש למעלה מ-1,500 סוגים של תה, עם צורות וזמני הכנה שונים מזן לזן, ולטענת 42Tea, שבעים ושמונה אחוזים מצרכני התה שוגים בהכנתם בכל הנוגע לטמפרטורה הנכונה, 42tea Kitכמות העלים וזמן החליטה. כעת באה החברה לשנות זאת, ומציעה מערכת שתכין לכם את ספל התה המושלם בכל פעם.

המערכת שלהם מורכבת מאפליקציה ומקוביה חכמה שהיא בעצם חיישן טמפרטורה שאותה זורקים לתוך הקומקום. הקוביה אגב, עמידה ב-250 מעלות ובשטיפה במדיח הכלים. חלק נוסף ואופציונלי במערכת, הוא מיכל אחסון מעץ שאפשר להצמיד אליו את הקוביה, וזו תזהה את סוג התה באופן אוטומטי.

קהילתה

ההליך פשוט – מזינים באפליקציה את סוג התה שאנחנו עומדים לשתות ואת כמות הספלים הרצויה, (או מניחים את הקוביה על מיכל המדידה), והאפליקציה תדריך אותנו בדיוק כמה כפיות עלי תה צריך לשים בקנקן ואיזו כמות מים מדויקת לשים בקומקום. אז, מרתיחים מים וזורקים את הקוביה של 42Tea לתוך הקומקום. היא תתריע בפנינו כשהמים הגיעו בדיוק לטמפרטורה הנכונה עבור סוג התה הספציפי. מוזגים את המים, וכשהקומקום מתרוקן מופעל מונה החליטה, כדי למדוד את הזמן המדויק לחליטת התה שבחרנו. 42Tea גם מתיימרים בהמשך ללמוד את הטעם שלכם באמצעות משוב, ככה שבסופו של הליך הלמידה, ספל התה יהיה בדיוק לטעמכם בכל הכנה.

הפרויקט כרגע עדיין זמין לרכישה דרך קיקסטרטר במימון המונים שכבר מומן במלואו, בגיוס נוסף של החברה מעבר לגיוס הראשוני. 49 דולר יקנו לכם את הקוביה בלבד (כולל משלוח לכל מקום בעולם), וערכות יקרות יותר, במחירים של בין 55-140 דולר יקנו לכם שילובים של הקוביה, מיכל האחסון, תיק נשיאה לדרכים ומעמד עץ דקורטיבי, מה שנקרא. אספקה של המוצר צפויה בדצמבר.

42Tea גם מתכננים קהילה שלמה סביב שתיית התה, עם מועדון משלהם שימליץ על חליטות ויעדכן אתכם בחדשות בעולם הסוער, הדינמי ורווי התככים של התה. את הסנדוויצ’ים הקטנים עם פרוסות המלפפון תצטרכו עדיין להכין בעצמכם.

אולי יעניין אתכם גם...

על אודות המחבר לצפיה בכל הכתבות לאתר המחבר

ניב ליליאן

העורך האחראי של "החיבור".

ניב ליליאן הוא עיתונאי חוקר בעל ניסיון של 22 שנה בכתיבה על טכנולוגיה, אינטרנט והשפעותיהם על פוליטיקה וחברה. כעורך ערוץ המחשבים של ynet בשעתו, הוא הוביל קמפיין עיתונאי נרחב ועיקש שהביא את סכנות המאגר הביומטרי לידיעת הציבור, ופרסם תחקירים על עוולות צרכניות כמו התערבות ספקיות האינטרנט הישראליות בתעבורת רשת, לצד פרשנויות מורות נבוכים וקלות לעיכול.
פרט טריוויה: הוא העיתונאי הישראלי הראשון שראיין את מנכ"ל גוגל.

תגובה אחתהשמיעו קולכם

  • כל הרעיון שכל סוג תה מצריך טמפרטורה אחרת מראה לי מופרך. אם על זה הרעיון מבוסס אז חבל . אבל נחמד שיש אפליקצית תה סוףסוף

השמיעו את קולכם

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

banner