השבוע ערכה ביקונקט מסיבת עיתונאים (וירטואלית), ובה הציגה שורה של מוצרים חדשים. השפעות הקורונה עצמה, מלבד העובדה שמסיבת העיתונאים התנהלה בזום, היו בכך שרונן ברקוביץ’, מנכ”ל ובעלי היבואנית של ג’ברה, B&O ומותגים נוספים התמקד בעיקר במוצרי Evolve2 של ג’ברה, שהם בכלל מוצרים המיועדים לשוק העסקי, ולא לשוק הצרכני. אלה אבל הופכים רלוונטיים יותר בעידן הנוכחי, שרובו מורכב מעבודה מהבית ובצורך בניהול שיחות חוזי מרחוק.
אוזניות Evolve2 כוללות שלושה דגמים, שהמיוחד בהם הוא שילוב של מספר מיקרופונים בזרוע חכמה, חיבור USB-C, קרי חיבור דיגיטלי ולא אנאלוגי ישירות למחשב, ביטול רעשים פאסיבי משופר (ובדגם העילי גם ביטול רעשים אקטיבי), ורמקולי 40 מ”מ. עוד דבר חמוד הוא נורת BusyLight, המחווה לסביבה שלכם שאתם בשיחה. לדגמים האלחוטיים יש עד 37 שעות חיי סוללה.
האוזניות האלה מאושרות לשימוש בפלטפורמת Teams של מיקרוסופט, ובפלטפורמות אחרות התואמות לתקן UC. הדגם הבסיס של Evolve2, דגם 40, מתחיל מ-639 שקלים, ואילו הדגם העילי Evolve2 85, הכולל גם ביטול רעשים אקטיבי, מעמד טעינה, תקע משדר-מקלט אלחוטי ותכונות נוספות עומד על 1,990 שקלים.
ואם בחיי סוללה עסקינן, אז ג’ברה גם השיקה בישראל את ה-Elite 45h אוזניות קשת מסוג On Ear, שכבר הולך ונעלם מחיינו לטובת אוזניות אלחוטיות לחלוטין ואוזניות Over Ear. התכונה הכי מרשימה שלהן על הנייר, היא 50 שעות סוללה, לצד טעינה של רבע שעה שמספיקה לכאורה לעשר שעות. הכריות הן עם קצף זיכרון, ומחירן יחסית נגיש – 399 שקלים. הן מגיעות בארבעה צבעים, תומכות בבלוטות’ 5 ומשקלן 160 גרם.
עוד בחיבור:
לנובו ולוג’יטק משתפות פעולה מול הקורונה
איך מחטאים את הסמארטפון?
אייסר מכריזה על מחשבים לעידן הקורונה
חמישה דברים שלמדתי מהאחראי על ה-USB
מוצר אחר שהושק אוזניות ה-E8 3.0 של באנג אנד אולפסן בדגם הספורט, שמעוצב מעט שונה, מגיע בשני צבעים (שחור, וכחול חמצן שנראה יותר כמו טורקיז). כולל עמידות בפני זיעה ואבק בתקן IP57, ושבע שעות פעולה, וביחד עם הטעינות שבנרתיק – ל-30 שעות פעולה בסך הכל. הממשק כולו מבוסס על מגע, האוזניות והמנשא עטויים בגומי, והמוצר תומך בטעינה אלחוטית.
עוד בתחום העבודה מרחוק והמלחמה בנגיף הקורונה המאיים על ישראל, דיינבוק (לשעבר טושיבה), המשווקת בישראל על ידי “מפעיל” הוציאה את דגם המחשב C50 מסדרת Satellite המוגן בציפוי אנטי בקטריאלי, ומיועד לסקטור החינוך, בדומה למחשבים דוחי הווירוסים שאייסר הוציאה לאחרונה. טושיבה, אגב, ממש יממה לפני כתיבת שורות אלה, יצאה סופית מעסקי המחשבים, ומכרה את שארית מניותיה לשארפ, שהיא כרגע הבעלים היחידה של המותג דיינבוק.
נהניתם מהקריאה? שמחים לשמוע.
בכתבה שזה עתה קראתם הושקעו שעות רבות של איסוף מידע, תחקיר, כתיבה, עריכה, גרפיקה, עיצוב, צילום ועריכת וידאו. “החיבור” מופק על ידי שורה של עיתונאים מקצועיים, שבשבילם עיתונות היא שליחות – אבל היא גם פרנסה ואנחנו רוצים לעבוד עבורכם, הקוראים.
התרומה שלכם (בעלות של כוס קפה) מבטיחה את קיומו של “החיבור” כמגזין עצמאי, אובייקטיבי, חופשי מתלות במפרסמים, ותאפשר לנו להביא לכם עוד סיפורים ומידע מעניין ומועיל, כל יום.
Discover more from החיבור
Subscribe to get the latest posts sent to your email.
[…] ההפתעה מעניינת במקלדת היא מצלמה שקבועה מעל לוח המקשים. בהתחלה לא הבנו את התכלית שלה – אבל היא משמשת כמצלמה אחורית כשמקפלים את המחשב למצב טאבלט. חשיבה מקורית בהחלט ונאה, מה שמגדיל את השימושיות של המחשב, בטח בעידן של זום ועבודה היברידית. […]
[…] ההפתעה מעניינת במקלדת היא מצלמה שקבועה מעל לוח המקשים. בהתחלה לא הבנו את התכלית שלה – אבל היא משמשת כמצלמה אחורית כשמקפלים את המחשב למצב טאבלט. חשיבה מקורית בהחלט ונאה, מה שמגדיל את השימושיות של המחשב, בטח בעידן של זום ועבודה היברידית. […]