גוגל הכריזה אמש (שני) על רשת איתור החפצים החדשה שלה, ושדרוג לאפליקציית Find My Device שתושק ברחבי העולם, ומתחילה מארצות הברית וקנדה. האפליקציה משתמשת ברשת ענקית מבוזרת של למעלה ממיליארד מכשירי אנדרואיד, מה שהופך את איתור המכשירים והחפצים האבודים שלכם לקל ומהיר מתמיד, תוך שמירה על אבטחה. הנה כמה תכונות ייחודיות שהרשת החדשה מציעה:
מצאו את הטלפון שלכם גם במצב לא מקוון: איבדתם את הטלפון? עם Find My Device החדשה, תוכלו לצלצל לטלפון שלכם או לראות את המיקום שלו על גבי מפה באפליקציה – גם כשהוא במצב לא מקוון או לא מחובר לרשת. בעלי פיקסל 8 ו-פיקסל 8 פרו שבהם חומרה ייעודית יוכלו לאתר את הטלפון שלהם גם כשהוא כבוי או שהסוללה שלו מתה.
איתור חפצים בבית: תכונה חשובה ומאוד שימושית ליומיום: איתור חפצים אבודים בבית. כפתור “מצא בקרבת מקום” נוח יעזור לכם לאתר את המיקום המדויק של הפריט האבוד שלכם בסביבה הקרובה. תכונה זו תפעל גם עם תגי איתור תואמים כשהם יושקו בחודש מאי. יש לכם מכשירי גוגל NEST? נצלו את הבית החכם שלכם לאיתור חפצים אבודים – מכשירי Nest יוכלו לתת לכם נקודת ייחוס בתוך הבית למצוא את השלט של הטלוויזיה, המפתחות או הארנק שאתם לא מוצאים.
מקום אחד לאתר את כולם: החל מחודש מאי, אפליקציית Find My Device תהיה הכתובת הראשית שלכם לאיתור חפצים חיוניים יומיומיים. תוכלו לחבר אליה תגי איתור תואמים מחברות כמו Chipolo ו- Pebblebee למפתחות, ארנק או מזוודה שלכם, והאפליקציה תציג לכם את המיקום שלהם. תגים אלו בנויים במיוחד עבור רשת Find My Device ומציעים שכבת אבטחה נוספת עם התראות על עוקבים לא מוכרים במכשירי אנדרואיד ו-iOS כאחד – שיתוף פעולה נדיר של גוגל עם אפל המתחרה. במהלך השנה יושקו עוד תגים תואמים מחברות כמו מוטורולה, eufy של אנקר ואחרות.
לעוד תכנים מעניינים עקבו אחרינו באינסטגרם או בטיקטוק
שתפו מעקב עם חברים ובני משפחה: נוסעים עם חבר או חולקים דירה עם שותפים? כעת תוכלו לשתף גישה לאביזרים כמו מפתחות בית, שלט טלוויזיה ואפילו מזוודה עם אנשי קשר מהימנים ישירות דרך האפליקציה. בדרך זו, כולם יוכלו לעקוב אחר חפצים חשובים ולאתר אותם בקלות אם הם ייעלמו.
הרשת החדשה כאמור מתחילה לצאת למשתמשים ותיפרש באופן הדרגתי ברחבי העולם. תגים תואמים ייצאו לשוק בחודש מאי.
נהניתם מהקריאה? שמחים לשמוע.
בכתבה שזה עתה קראתם הושקעו שעות רבות של איסוף מידע, תחקיר, כתיבה, עריכה, גרפיקה, עיצוב, צילום ועריכת וידאו. “החיבור” מופק על ידי שורה של עיתונאים מקצועיים, שבשבילם עיתונות היא שליחות – אבל היא גם פרנסה ואנחנו רוצים לעבוד עבורכם, הקוראים.
התרומה שלכם (בעלות של כוס קפה) מבטיחה את קיומו של “החיבור” כמגזין עצמאי, אובייקטיבי, חופשי מתלות במפרסמים, ותאפשר לנו להביא לכם עוד סיפורים ומידע מעניין ומועיל, כל יום.