מותג השוקולד השוויצרי הוותיק לינדט, הוקם בשנת 1845, מה שגורם לו להיתפס כאיכותי, אך מיושן משהו. לאחרונה השיקה החברה בישראל את קו לינדט Hello, שאמור לנער את התדמית הזו. Hello היא סדרת שוקולדים צעירה שמיועדת לקהל עירוני ומתוחכם, שלא לומר את מילת הקסם – מיליניאלים, או בני שנות האלפיים, בעברית.
מדובר בטבלאות שוקולד באריזות שחורות וצבעוניות, שבחלקן גם מאוירות בצידן הפנימי. הטעמים הם ממש לא המריר או החלב המסורתיים, או אפילו וואריאציות עליהם, אלא התפרעויות של ממש: שוקולד חלב במילוי קרם בטעם עוגת גבינה ותותים, נוגט פריך, קרם עוגיות ושוקולד מריר במילוי קרם שוקולד ועוגיות. שלחנו את הנסיינית שלנו למסע אמיץ. הפעם חיסלנו מיידית “רק” שתי חפיסות מתוך הארבע.
נוגט פריך
לפי השם שהוענק לטעם, הציפיה הייתה למילוי מענג של נוגט עם מידה מסוימת של פריכות (קרנצ’יות בלעז), הנסיינית התאכזבה לגלות שהמילוי לא מאוד מורגש, אבל יש שוקולד אחיד באיכות גבוהה, כמצופה מלינדט. והחלק הגרוע – לא היה צליל של פריכות המתפצפצת בין השיניים. הנסיין היה יותר סלחן, וחשב שהנוגט סביר.
עוגת גבינה
לגבי הטעם הזה היינו ספקנים. הניסיון להכניס טעמים מורכבים לתוך שוקולד, לא פעם נידון לכישלון. אבל לא הפעם! מי שחובבי ז’אנר השוקולד ממולא תות יחייכו בסיפוק מיד עם הנגיסה הראשונה. מדובר בקרם שנימוח בפה, עם פיסות זעירות של תות. כל החבילה חוסלה בתוך דקות, והנסיינית ביקשה להודיע שהיא לא מתחרטת על שום דבר!
קרם עוגיות
גם כאן, מדובר בעוד טעם מורכב יחסית, שהנסיינית הרימה גבה לגביו. כמה טעים יכול להיות מילוי עוגיות בשוקולד? אז מסתבר שקרם וניל עדין ושברי עוגיות יכולים להיות יותר מוצלחים מהמקור הבצקי. לנסיינית היה קשה להתאפק ולהשאיר קוביות לאחרים, וגם כאן, חוסלה הטבלה בדמי ימיה.
שוקולד מריר עם עוגיות
הנסיינית הייתה משוכנעת ששיכפלו את התפיסה מהחפיסה הקודמת, וכעת היא עומדת לטעום שוקולד מריר עם קרם עדין ועוגיות. מה רבה הייתה האכזבה כשאת החיך שלה תקפה אבקת קקאו בכמות גדולה. כאן גם הצטרף הנסיין לדעתה – שוקולד מריר ממולא בעוד שוקולד מריר, זה פשוט לא עובד. כאן ויתרנו אחרי הביס הראשון, וזהו הטעם החלש ביותר לטעמנו בכל הסדרה, שמוצלחת בכללותה.
Lindt Hello
מחיר מומלץ לצרכן:
11.90 ש”ח לטבלה בת 100 גרם
4.90 ש”ח לחטיף בן 39 גרם
להשיג ברשת שופרסל וברשתות שיווק אחרות