ניסוי כלים: סמסונג גלקסי S7

אמש יצא לנו לשחק עם ספינת הדגל הגלקטית החדשה, S7. הנה המסקנות שלנו מכמה מבחנים ראשוניים בהחלט.

ההכרזה של סמסונג אתמול הייתה מאוד מרשימה. עם קטעי  מציאות מדומה, קסדות מציאות מדומה על כל כיסא ומארק צוקרברג בכבודו ובעצמו על הבמה (צלמים רצו לחזית כדי לתפוס את כוכב הרוק הטכנולוגי בגודל טבעי), סמסונג בהחלט עשו את שלהם מבחינת הופעה. אבל מה לגבי המכשירים עצמם?

העובדה שהסמארטפונים החדשים עשויים אלומיניום, מצד אחד גורמת להם להיראות חלקלקים ומעניינים וגם נעימים ונוחים ביד, ומצד שני יוצרת בעיה לא קטנה של פיזור חום. על אף שסמסונג מתגאים בקירור נוזלי למכשירים שלהם, אחרי שהרצנו עליהם מבחני ביצועים, ההתחממות הייתה ממש מורגשת בגב הטלפון וממש חשנו את זה ביד.

התצוגה, כרגיל אצל סמסונג, מצוינת. היא חדה וברורה, והצבעים עשירים. קצת היה קשה לבחון אותה לעומק תחת הניאונים, אבל עדיין, מהתרשמות ראשונית התרשמנו לטובה.

מתחת למכסה המנוע אמנם נמצאת ערכת שבבי אקסינוס ולא סנאפדרגון כפי שסברתי בסרטון, אבל הבוקר התבשרנו על ידי אנשי קוואלקום, ,שה-S7 ישווק גם עם ערכות השבבים שלהם, הסנאפדרגון 820.

בכל מקרה, התוצאות של 3DMark היו בשמיים. על אף שהמכשיר לא זוהה (הגיוני, בהתחשב בעובדה שהוא רק הושק) הוא הוציא ב-Ice Storm Unlimited 28341 נקודות, ואילו במבחן סלינגשוט המחמיר – 2167 נקודות שזה יותר טוב משמעותית מכמה מכשירי דגל מובילים קיימים בשוק.  הערכה ראשונית וזהירה, ואם להסתמך על הרקורד המוצלח של סמסונג בתחום, ה-S7 עומד להיות אלוף ביצועים חדש.

את ביצועי המצלמה או הסוללה, באופן טבעי לא יכולנו לבחון בהתנסות קצרה. מה שכן הספקנו להבחין הוא שנורת המבזק חזרה להיות בגוון אחד. גם הפונקציה החדשה של צילום וידאו פנורמי עובדת לא רע, למרות שהיא תאתגר את עמוד השדרה שלכם בסיבובים מהמותן בניסיון ללכוד את כל הסביבה.

בסך הכל, הרשמים הראשוניים שלנו מהגלקסיה החדשה חיוביים. כמובן, נצטרך לבחון את הטלפון החדש בסקירה מלאה ומעמיקה, ונחכה להשקה שלו בעוד כשלושה שבועות בעולם. מניסיון העבר, יש לשער שגם ישראל תהיה בין המדינות שבהן הוא יושק ראשון. יש למה לחכות.

 


Discover more from החיבור

Subscribe to get the latest posts sent to your email.

אולי יעניין אתכם גם...

על אודות המחבר לצפיה בכל הכתבות לאתר המחבר

ניב ליליאן

העורך האחראי של "החיבור".

ניב ליליאן הוא עיתונאי חוקר בעל ניסיון של 22 שנה בכתיבה על טכנולוגיה, אינטרנט והשפעותיהם על פוליטיקה וחברה. כעורך ערוץ המחשבים של ynet בשעתו, הוא הוביל קמפיין עיתונאי נרחב ועיקש שהביא את סכנות המאגר הביומטרי לידיעת הציבור, ופרסם תחקירים על עוולות צרכניות כמו התערבות ספקיות האינטרנט הישראליות בתעבורת רשת, לצד פרשנויות מורות נבוכים וקלות לעיכול.
פרט טריוויה: הוא העיתונאי הישראלי הראשון שראיין את מנכ"ל גוגל.

2 תגובותהשמיעו קולכם

השמיעו את קולכם

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

banner